top of page

O nas...

Nahajamo se v okrožju čudovitih vinorodnih goric Bizeljskega, natačneje Vitne vasi, le kilometer in pol od glavne ceste Pišece-Bizeljsko. Že na začetku te poti se lahko ustavite v etnografskem muzeju in si ogledate življenje nekoč. Pot vas vodi skoz gozd in med vinogradi na vrh hriba, kjer se razprostira pogled na pišeške hribe, Hrvaško Zagorje, ob lepem vremenu pa je v daljavi moč uzreti Gorjance in celo Snežnik.

 

Dolgoletna tradicija z vinogradniško dejavnostjo je v letu 2015 prevedla do nadgradnje dejavnosti tudi z apartmajsko nastanitvijo. Vinogradi, gozdovi, travniki in mirno okolje nudijo toplino, sprostitev in energijo. Gostom je omogočeno zbujanje ob jutranjem soncu, uživanje v lepotah narave in doživetje čudovitega sončnega zahoda.  

Svoj oddih lahko popestrite s sprehodi v naravi do zgolj 500 m oddaljene razgledne točke Kojanci ali pa se spustite v dolino, kjer si lahko ogledate znamenite repnice. V bližini Apartmajske hiše poteka Brežiška kolesarska pot in številne peš poti. V neposredni bližini apartmajev pa lahko celo ribarite v treh večjih ribnikih.

 

Zraven nastanitvene ponudbe v apartmajih je oddih mogoč tudi lastnikom avtodomov, saj je zanje pripravljeno opremljeno parkirišče. 

bottom of page